INDUSTRIELE ELEKTRICITEIT

Bordenbouw, verlichting, bekabeling en automatisatie van uw kantoor, magazijn, productiehal of bedrijfsruimte

INDUSTRIELE ELEKTRICITEIT

Electro D'Haene verzorgt de bordenbouw, verlichting, bekabeling en automatisatie van uw kantoor, magazijn, productiehal of bedrijfsruimte

Industriële elektriciteit

Ontwerpen, optimaliseren, automatiseren en keuren van een efficiënte en veilige elektrische installatie van uw kantoor, magazijn, productiehal of bedrijfsruimte.

Electro D'Haene is uw enige aanspreekpunt tijdens het ganse project van de elektrische installatie. Electro D'Haene staat garant voor een duidelijke en goede communicatie.

Service industriële elektriciteit

1. Bordenbouw

Electro D'Haene plaatst laagspanningsborden, stuurborden, vermogensborden aangepast aan uw kantoor, magazijn, productiehal of bedrijfsruimte.
Voor de veiligheid is het zeer belangrijk de elektrische borden goed te onderhouden zodat er geen brand ontstaat. Waar nodig vervangen we de verouderde elektrische borden door nieuwe borden.
U kan bij Electro D'Haene terecht voor bordenbouw in nieuwbouw als renovatie projecten.

2. Verlichting

Electro D'Haene installeert energiezuinige LED verlichting en creëert zo een goed verlichte en veilige werkomgeving van uw kantoor, magazijn, productiehal of bedrijfsruimte. Dit gaat van algemene verlichting, accentverlichting, buitenverlichting tot terreinverlichting.
De juiste keuze van verlichting hangt uiteraard samen met het type gebouw of specifieke ruimte.

3. Bekabeling netwerk en machines

Installatie van de elektrische bekabeling van machines.
Uitwerking van de netwerkinfrastructuur: netwerkkasten, netwerkpunten, wifi-netwerken.

4. Zonnepanelen

U bent een bedrijf of organisatie die denkt aan groene rendabele stroomproductie. Electro D'Haene maakt voor u de berekening en plaatst de volledige installatie zonnepanelen.

5. Camerabewaking

Inbraakpreventie is voor ieder bedrijf of organisatie een must. Specifiek voor ieder bedrijf, kantoor en terrein plaatst Electro D'Haene het nodige aantal bewakingscamera's.

6. Automatisatie van gebouwen

Wilt u een duurzaam en efficiënt kantoor, productiehal, magazijn of bedrijfsruimte? Dan is de automatisatie hiervan of de gebouwcontrole een must! Een doordacht en goed functionerend gebouwbeheersysteem omvat alle mogelijke vormen van automatisering en verbindt die naadloos met elkaar.

7. PLC programmatie van machines

Electro D'Haene staat garant voor een correcte PLC programmatie van machines. Dit betekent dat de PLC-systemen ervoor zorgen dat de machines op de juiste momenten de juiste en gewenste acties uitvoeren . Een correcte PLC programmatie maakt de machines intelligenter.