DIENSTEN ELECTRO D'HAENE

Uw partner in algemene elektriciteit, industriële elektriciteit, domotica en automatisatie, bordenbouw en zonnepanelen voor particulieren en bedrijven in nieuwbouw als renovatie.

ALGEMENE ELEKTRICITEIT EN DOMOTICA

U heeft een nieuwbouw of renovatie in de regio Kortrijk of West-Vlaanderen? U bent dus op zoek naar een betrouwbare elektricien in de buurt? Electro D'Haene is uw elektricien voor uw algemene elektriciteit en domotica. Dit zowel binnen als buiten uw woning.

Lees meer

INDUSTRIELE ELEKTRICITEIT

Electro D'Haene verzorgt de bordenbouw, verlichting, bekabeling en automatisatie van uw kantoor, magazijn, productiehal of bedrijfsruimte

Lees meer

AUTOMATISATIE GEBOUWEN EN PLC PROGRAMMATIE MACHINES

Electro D'Haene heeft tonnen ervaring op gebied van automatisatie van gebouwen. Electro D'Haene maakt uw gebouw, kantoor, productiehal, magazijn of bedrijfsruimte intelligenter. Ook voor PLC programmatie van machines bent u bij Electro D'Haene aan het juiste adres.

Lees meer

BORDENBOUW

Bordenbouw voor gebouwen, kantoren, magazijnen, productiehallen en bedrijfsruimten. Bij Electro D'Haene zit u goed als vakkundig bordenbouwer voor uw bedrijf.

Lees meer

ZONNEPANELEN

Kiest u als particulier of bedrijf voor zonnepanelen? Dan bent u overtuigd van deze duurzame en rendabele investering! Electro D'Haene helpt u graag verder met de installatie van zonnepanelen.

Lees meer