AUTOMATISATIE GEBOUWEN EN PLC PROGRAMMATIE MACHINES

Automatisatie van gebouwen zoals uw kantoor, magazijn, productiehal of bedrijfsruimte en PLC programmatie van machines.

AUTOMATISATIE GEBOUWEN EN PLC PROGRAMMATIE MACHINES

Electro D'Haene heeft tonnen ervaring op gebied van automatisatie van gebouwen. Electro D'Haene maakt uw gebouw, kantoor, productiehal, magazijn of bedrijfsruimte intelligenter. Ook voor PLC programmatie van machines bent u bij Electro D'Haene aan het juiste adres.

Automatisatie van gebouwen

Electro D'Haene maakt uw kantoor, productiehal, magazijn of bedrijfsruimte intelligenter.

Wilt u een duurzaam en efficiënt kantoor, productiehal, magazijn of bedrijfsruimte? Dan is de automatisatie hiervan of de gebouwcontrole een must! Een doordacht en goed functionerend gebouwbeheersysteem omvat alle mogelijke vormen van automatisering en verbindt die naadloos met elkaar.

  • verlichting,
  • verwarming,
  • ventilatie,
  • airconditioning,
  • beveiliging,
  • energiebeheer,
  • telecommunicatie
  • ...

De flexibiliteit van de automatisatie van uw gebouw, kantoor, productiehal, magazijn of bedrijfsruimte is zeer belangrijk. Voor de planning moeten we dus rekening houden met de huidige situatie als met de toekomst. Dit betekent dat gebruik kan wijzigen.

De te gebruiken componenten moeten voldoen aan het gebouwbeheersysteem van nu als in de toekomst.

PLC programmatie van machines

Electro D'Haene maakt met PLC programmatie uw machines intelligenter.

Electro D'Haene, in samenwerking met erkende partners, staat garant voor een correcte PLC programmatie van machines. Dit betekent dat de PLC-systemen ervoor zorgen dat de machines op de juiste momenten de juiste en gewenste acties uitvoeren .

De PLC programmatie of de PLC sturing van machines is een bijzondere tak van de machinebouw en machineonderhoud. Bij de kleinste storing van het PLC systeem heeft dit gevolgen voor de werking van de machines. De PLC systemen moeten dus optimaal functioneren onder continue inwerking van trillingen, geluid, vocht, stof, warmte en koude.

Laat de PLC programmatie en PLC onderhoud dus over aan een specialist ter zake